ægte lavenergi

Cookie- og persondatapolitik for Holm Huse

1. Hvem er ansvarlig for dine personoplysninger
Dansk Ejendom A/S, CVR-nr: 21292575 Niels Kjeldsens vej 21-23, 7500 Holstebro er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os via følgende kanaler: Vores kundeportal (https://support.holmhuse.dk), e-mailadressen mail@holmhuse.dk eller telefon 97401400.

2. Hvordan beskyttes dine personoplysninger
Dansk Ejendom har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

3. Hvad er personoplysninger
Personoplysninger er al information, der direkte eller indirekte (med eller uden andre oplysninger) kan kobles til dig, fx navn, personnummer, IP-adresse eller købshistorik.

Alle former for processer med personoplysninger udgør behandling af personoplysninger, fx indsamling, registrering, organisering, lagring, bearbejdning eller ændring, læsning, brug, udlevering, distribution eller anden måde at stille oplysninger til rådighed, samle eller sammenkøre, blokere, slette eller destruere.

4. Hvilke personoplysninger indsamler vi om dig og til hvilket formål:

Ved besøg på Holm Huse (Dansk Ejendom A/S) websites:
Oplysninger:
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger via cookies: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Cookies: Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Formål:
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.


Tilmelding til vores nyhedsbrev eller andre e-mail lister via vores websites:
Oplysninger:
Vi indsamler dit navn og e-mailadresse
Formål:
At kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Individuel markedsføring, målretning af skræddersyede tilbud og ydelser til dine personlige behov og ønsker. Du kan til en hver tid afmelde vores nyhedsbrev i bunden af den tilsendte e-mail.

Kontakt via webformular, facebook, e-mail, telefonisk henvendelse eller oprettelse i vores kundesupport (support.holmhuse.dk):
Oplysninger:
Vi registrerer dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer, samt evt. kommende adresse (f.eks. købt/reserveret byggegrund), indflytningsdato og hustype valgt hos Holm Huse.
Formål:
At kunne håndtere og kommunikere med dig omkring din henvendelse, levering af aftalte serviceydelser, fremsende personlige tilbud ud fra dine ønsker.

5. Hvem deler vi dine oplysninger med
Vi kan i visse tilfælde dele nødvendige oplysninger med:
– leverandøre og under entreprenør i forbindelse med diverse serviceydelser f.eks. reklamationssager
– Internt i virksomheden,
– Offentlige myndigheder, såfremt det er påkrævet
– Kundens/Dansk Ejendom’s bank eller juridiske partner.
– Analyse- og segmenteringsplatforme, såsom Google Analytics, Facebook Buiness Manager eller Google Adwords.
– Såfremt vi deler oplysninger om dig med tredjeparter i markedsføringsøjemed, deler vi alene de almindelige oplysninger, du selv har indtastet.

6. Overførelse af persondata til lande udenfor EU/EEA
Vi deler oplysninger med databehandlere placeret udenfor EU/EEA. Vi sikre dog at udbyderen alene behandler data under passende sikkerhedsforanstaltninger og alene til det formål, der er nævnt under pkt. 4. Vi bruger udelukkende databehandlere udenfor EU/EEA som overholder og er certificeret til EU-U.S. Privacy Shield Framework og Swiss-U.S. Privacy Shield Framework.

7. Hvor længe beholder vi dine data
Vi sletter løbende oplysninger for inaktive kunder. Vi opbevarer kun oplysninger så længe de er nødvendige for at opfylde det formål de i udgangspunktet er indsamlet til.

8. Hvad er dine rettigheder
Ifølge GDPR har du visse rettigheder i forbindelse med behandlingen af dine personoplysninger.

Adgang til dine personoplysninger (såkaldt registerudskrift)
Du har ret til at anmode om at få adgang til dine oplysninger via et registerudskrift. Eftersom det er vigtigt, at vi ikke udleverer dine personoplysninger til andre, skal du indsende en skriftlig og underskrevet begæring til os. Anmodningen kan indsendes til kontakt muligheder beskrevet i pkt.1. Du kan desuden ved login til vores kundeportal (https://support.holmhuse.dk) se oplysninger om navn, telefonnummer og e-mail adresse vi har registeret.

Rettelse af personoplysninger
Du har altid ret til at begære, at dine personoplysninger rettes. Du har selv mulighed for at logge ind på vores kundeportal (https://support.holmhuse.dk) og korrigere eventuelle fejlagtige oplysninger, og alternativt kan du kontakte vores kundeservice via kontakt muligheder beskrevet i pkt.1

Sletning af dine personoplysninger
Du kan begære sletning af dine personoplysninger, under forudsætning af at vi ikke har pligt til at gemme personoplysningerne i overensstemmelse med gældende lovgivning og regler. Eftersom det er vigtigt, at vi ikke sletter dine personoplysninger ved en fejl, skal du indsende en skriftlig og underskrevet begæring til os. Anmodningen kan indsendes til kontakt muligheder beskrevet i pkt.1

Begrænsning af behandling
Du har ret til når som helst at indvende mod behandlingen af dine personoplysninger på grundlag af en interesseafvejning. Du har også̊ ret til at indvende mod, at dine personoplysninger behandles til markedsføringsmæssige formål. Det betyder, at du har ret til at takke nej til at modtage nyhedsbreve og anden markedsføring fra os. Hvis du ikke ønsker at modtage markedsføringsmateriale fra os, behandles dine personoplysninger ikke længere til sådanne formål.

Dataportabilitet
Du har ret til at kræve, at personoplysninger flyttes fra os til en anden virksomhed, myndighed eller organisation. Denne rettighed er begrænset til oplysninger, som du selv har forsynet os med.

Ret til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

9. Klage til tilsynsmyndighed
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

lavenergi