skip to Main Content

Kvalitetshuse fra inderst til yderst

Vores mission: Vi vil levere familiehuset, der kræver minimum af vedligeholdelse, konstrueret mest mulig bæredygtigt, og dermed opnå en økonomisk fornuftig situation for vores kunder, både ved selve købet, men også i hele husets levetid!

Kvalitetshuse fra inderst til yderst

Holm Huse er kvalitetshuse fra inderst til yderst. Vi vægter miljø og bæredygtighed højt – et Holm Hus er bygget til fremtiden. Både rækkehuse og parcelhuse lever op til selv de skrappeste krav for et energimærke A2020 – og mere end det.

Bæredygtigt fundament

Et Holm Hus bygges på skruefundament. Det betyder, at I kan spare det dyre jordarbejde i budgettet, ligesom I skåner miljøet for det Co2-belastende betonfundament. Vælger I skruefundament, kan I faktisk spare op til 85 % Co2.

Superlavenergi energimærkning A2020

Holm Huse lever mere end op til kravene om energieffektivitet i bygningsreglementet. Mange huse bygges i dag med betegnelsen “lavenergibyggeri i Bygningsklasse 2018 lavenergi”, men kan ikke opnå den egentlige energimærkning A2020 uden brug af dyre løsninger som solceller og jordvarme.

Sundt indeklima

Alle Holm Huse er som standard udstyret med et højeffektivt ventilationsanlæg med varmegenindvindig. Det giver et sundt og behageligt indeklima.

Vedligeholdelsesfrie materialer

Holm Huse bygger på egen fabrik i Holstebro baseret på det pantentanmeldte ISO-KON+ elementsystem, som vi anvender til vores ydervægge. Systemet er fleksibelt, innovativt og yderst solidt.

Gennemskuelige priser

Når du vælger et Holm Hus, kan du nemt at gennemskue prisen. Med et tilbud fra Holm Huse får du ingen skjulte ekstraregninger, og du har stadig mulighed for tilkøb, hvis du vil have en bolig udover det sædvanlige.

Det miljørigtige valg

Et Holm Hus er altid opført i miljøvenlige materialer. Vi lægger stor vægt på materialernes livscyklus, og alle materialer og leverandører er miljøvurderede med hensyn til energi- og ressourceforbrug og udledning af luftarter under produktionen.

Samme priser til alle brofaste øer i Danmark

Du betaler den samme pris uanset, om du skal have leveret og bygget dit Holm Hus på Sjælland, Fyn eller Jylland. At grundene varierer i pris, er en helt anden historie. Men hos os er prisen den samme, uanset hvor langt vi skal køre med materialerne.

Vi kan lukke huset på 1 dag

Et Holm Hus består af elementer, som vi producerer og monterer med døre, vinduer, el, sanitet og alle andre dele på fabrikken i Holstebro sideløbende med kloak arbejdet på grunden. Fra huset er igangsat, til vi kan aflevere nøglen, går der ofte kun 10-12 uger.

Betal først ved indflytning

Mange byggefirmaer bruger ratebetalinger igennem byggeprocessen. Du skal ikke betale for dit Holm Hus, før du får din nøgle. Det er din sikkerhed mod de uenigheder, der ellers kan opstå ved nybyggeri. Du betaler ikke for en idé – du betaler for et færdigt hus.

Flere nettokvadratmeter

Arealet af en bolig bliver udregnet efter de udvendige mål. I mange lavenergihuse er væggene relativt tykke og spiser dermed af boligarealet. Væggene i et Holm Hus er både energioptimerede og tynde. I et hus på 146 m2, er nettoarealet 17,33 m2 større i et Holm Hus kontra et hus med almindelig murstensvæg med samme u-værdi.

Forsikring er med i prisen

Når byggeriet af afsluttet, træder den obligatoriske byggeskadeforsikring automatisk i kraft. Den dækker over væsentlige byggefejl i en periode på 10 år. Forsikringen er med i prisen.

Kvalitet siden 1965

I 1965 fik Svend Holm den idé, at han ville bygge parcelhuse efter helt nye principper, som først senere er blevet standard i byggebranchen.

Da han fik idéen om at kombinere stue og køkken i ét køkken/alrum, var der mange, der rystede på hovedet. Resten er historie.

Under energikriserne i 1970’erne begyndte Holm Huse at bygge energieffektive huse. Virksomheden var pionerer på feltet, og er i dag helt i front, når det gælder energieffektivitet.

Det er de færreste, der på samme måde som Holm Huse, mere end lever op til kravene om energimærkning A2020.

Holm Huse er desuden blandt de første til at bygge helårsfamiliehuse på skruefundament i Danmark. Princippet har været brugt i mange år i lande som Norge og Sverige, hvor husene placeres på klipper, og i Californien i USA, hvor mange huse bygges i bakkerne. Skruefundament er langt mere økonomisk og bæredygtigt end det traditionelle, Co2-krævende betonfundament.

Gennem årene har vi bygget mere end 3.000 boliger til familier, som stiller krav til deres bolig og ønsker et byggefirma, som bygger med omtanke og holder ord.

Da promotor Mogens Palle i 1976 præsenterede Kalule som det nye håb i dansk boksning, var Holm Huse med i ringhjørnet som hovedsponsor.

Dengang var sponsorater i sport mindre udbredte end i dag, men Holm Huse var med i front.

Derfor glæder det os, at vi også er med i filmen “Den bedste mand”, om Jørgen Gamle Hansen og Kalule, 

Vi er stolte af at være en del af sportshistorien i Danmark.

Back To Top