skip to Main Content
URT02-19

Længehus Type E130F (128 m2)

Længehuset til den lille familie

Vores mindste hus med masser af plads

Denne model er et af de mindste længehuse fra Holm Huse, dog med optimal udnyttelse af de velindrettede kvadratmeter. Det indeholder to værelser på hver cirka 12m2, badeværelse, et soveværelse med privat badeværelse, kombineret indgang/bryggers, stue/køkkenalrum. Denne model har indgang i facaden.

Et suverænt, energivenligt og vedligeholdelsesfrit parcelhus til lille familie eller seniorparret.

Prisen er inkl. den obligatoriske byggeskade-forsikring, der træder i kraft ved byggeriets afslutning, og dækker væsentlige byggefejl i 10 år, samt blowerdoortest og energimærkning A2020.

I betaler først ved nøgleoverdragelse.

Plantegning

Materialer

Alle vores huse er opbygget med de bedste materialer.

Sokkel- og gulvisolering består af 400 mm polystyren gulvplade. Alle ydervægge er 354 mm ISO-KON+, bærende, isoleret ydervægskonstruktion med 13 mm gipsbeklædning indvendig og 275 mm isolering. Facadebeklædningen er 26 mm anthrazit (sort) vedligeholdelsesfrie teglklinker. Teglrød, Toscana, beige, perlegrå kan tilkøbes. Indervægge er 76 mm gips/træ sandwichkonstruktion med to lag gips på begge sider. Lofter har 275 mm isolering og er beklædt med 13 mm gips. Alle vinduer og udvendige døre er aluminium/komposit med 3-lags energiglas termoruder.

Download komplet materialeliste her >

lavenergi

Fortæl mig
mere

Ja tak, ring mig op for en uforpligtende snak om mulighederne med et parcelhus fra Holm Huse.

    Back To Top