skip to Main Content
a2020

Lavenergi
er ikke bare
lavenergi

lavenergi

Energimærkning af nybyggede hus kan være lidt svært at hitte ud af. Ved du foreksempel, at selv om mange huse bliver i dag præsenteret som ”lavenergibyggeri i Bygningsklasse 2020” – også kaldet BK2020 – så betyder det ikke, at det lever op til energimærkning A2020?

Inden du køber dit nye hus, skal du derfor altid vurdere energimærkningen nøje. Vil du have ægte lavenergi, så skal du vælge et hus energimærkning A2020 – de lever op til energikravene i det hidtil skrappeste forventede bygningsreglement i år 2020.

Du skal samtidig være opmærksom på, om du ved siden af investeringen i selve huset også skal investere i et solcelleanlæg eller et jordvarmeanlæg for at leve op til kravene i A2020.
Skal du det, kan et rimelig billigt lavenergihus hurtigt blive markant dyrere.

Holm Huse er
ægte lavenergi

Holm Huse er mærket A2020, og energieffektiviteten ligger i konstruktioner, isolering og tæthed.

Det betyder, at et hus fra Holm Huse lever op til alle A2020 krav – og mere til – uden dyre ekstraomkostninger til fx solceller eller jordvarme. Det kan du vælge ved siden af, men det er ikke et krav for at leve op til A2020.

De bedst
isolerende
materialer

Holm Huse bygger dit hus på egen fabrik i Holstebro. Sokkel- og gulvisolering består af 400 mm polystyren gulvplade. Vi anvender det pantentanmeldte 354 mm ISO-KON+ elementsystem med 13 mm gipsbeklædning indvendig og 275 mm isolering til både ydervægge og lofter. Systemet er fleksibelt, innovativt og yderst solidt.

ISO-KON+ elementsystemet har en betydelig bedre isoleringsevne end en typisk murstens-ydervæg. Normalt er u-værdien på en dansk ydermur omkring 0.14, men et hus bygget med ISO-KON+ har en ydervæg med en u-værdi på 0.08. Jo lavere u-værdi jo bedre isoleringsevne. Ydermere er alle indbygningsdelene som fx vinduer og døre og alle installationer indbygget, så de ikke forsager en kuldebro. En murstensmur med samme u-værdi som Holm Huses ville blive omkring 84 cm tyk, mod ISO-KON+´s slanke konstruktion på blot 35 cm.

De slanke ydervægge giver dig flere nettokvadratmeter i et Holm Hus. Faktisk svarer det til et ekstra børneværelse på 17 kvadratmeter i et hus på 146 kvadratmeter. Det må siges, at være en ekstra stor bonus dit Holm Hus giver dig.

holm-tag
holm-huse-trylleskov-boernevaerelse-dreng

Effektivt ventilationsanlæg

Alle Holm Huse er som standard udstyret med et højeffektivt Nilan Compact P Polar-ventilationsanlæg med varmegenindvinding. Systemet suger den varme og fugtige luft ud fra køkken, badeværelser og bryggers og genvinder energien fra denne luft for igen at blæse frisk, opvarmet luft ind i alle opholdsrum.

holm-bad

Meget mere
dagslys

De store vinduer i et Holm Hus sikrer dig stort lysindfald. Den innovative tankegang bag vinduernes konstruktion sætter for alvor fokus på miljøet, nedbringelse af energiforbruget og giver økonomiske besparelser.

Hvad drømmer
du om?

Holm Huse bygger parcelhuse, så vi kan opfylde mange drømme.

Parcelhusene bygger vi som længehuse, vinkelhuse eller funkishuse. Parcelhusene er fra 119 til 210 kvadratmeter,
og vi bygger dem over hele landet.

Kom til Åbent Hus

Vi vil meget gerne vise dig et Holm Hus. Vi holder Åbent Hus, når det passer dig og familien. Kontakt os og fortæl, hvad du gerne vil se. Så arrangerer vi en personlig fremvisning.

Back To Top